powered by Agones.gr - Stoixima

2/12/12

Δηλώσεις που μείνανε δηλώσεις...


"Το ότι κατάφερε η τρίτη ομάδα του πρωταθλήματος να μας πάρει ισοπαλία είναι ένα βήμα προόδου για την Ξάνθη. Είχαμε αγωνιστική εικόνα, αγωνιστική πειθαρχία και καλή λειτουργία στον αγωνιστικό χώρο και πιστεύω πως έπρεπε να κερδίσουμε, γιατί αυτό θα ήταν το δίκαιο
Δυστυχώς όμως δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος. Είναι κρίμα πραγματικά που κρατούσαμε την νίκη αλλά τελικά μας πήραν την ισοπαλία. Συνεχίζω να πιστεύω σ’ αυτή τη ομάδα.
Ο δρόμος μας θα είναι δύσκολος, ίσως να έχουμε και κάποιες ακόμη διακυμάνσεις στις εμφανίσεις μας όμως σε βάθος χρόνου ελπίζω να τα πάμε καλά".
Δηλαδή αγαπητέ κόουτς όσους βρίσκονται από την τέταρτη θέση και κάτω τους έχουμε χαλαρά στα Πηγάδια; Κι αν ναι, με πόσους παίκτες πρέπει να παίζουν οι αντίπαλοι;

"Eίναι γνωστό ότι οι επιτυχίες έχουν πολλούς αποδέκτες και οι αποτυχίες συνήθως έναν. Θέλω να σας πω ότι για όλη την κακή εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα δεν φταίνε οι ποδοσφαιριστές ούτε οι προπονητές. Αποκλειστικά υπεύθυνος είμαι εγώ.
Με πολλή δουλειά και προσθήκες πιστεύω ότι μπορούμε ν' αλλάξουμε την εικόνα προς το καλύτερο. Έχουμε δύσκολο δρόμο μπροστά μας, αλλά πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε".
Σοφά τα λόγια σου αγαπητέ, πλήν όμως επαναλαμβάνονται πολύ συχνά τα τελευταία χρόνια. Κουραστικά συχνά. Όπως, μάλιστα, θα σου επιβεβαιώσει και ο κόουτς, το πολύ το Κυριε ελέησον το βαριέται κι ο παπάς... Καθώς, μάλιστα, σου αρέσουν και τα γνωμικά πιστεύω πως θα καταλάβεις τι εννοώ...

Να σου πω και το άλλο... Βρίσκεσαι επικεφαλής μιας ομάδας μιας πόλης που οι κάτοικοί της υπερηφανεύονται πως ξέρουν απο ποδόσφαιρο. Μέσα σε αυτά τα πλαίσια, μπορούμε να καταλάβουμε πότε φταίει κάποιος και πότε όχι. Δέν πασάρει ο Πανόπουλος, δέν σουτάρει ο Πανόπουλος, δεν πλασάρει στις διαφημιστικές πινακίδες ο Πανόπουλος και δέν κυνηγάει τα περιστέρια (όσα έχουν απομείνει στα Πηγάδια) ο Πανόπουλος. Είναι καιρός να την κόψουμε αυτή την πιπίλα για το καλό αυτής της ομάδας. Στον όποιο Πανόπουλο αναλογούν άλλες ευθύνες. Επιλογών ενδεχομένως, κακού χειρισμού καταστάσεων ίσως. Στο ποδοσφαιρικό τμήμα όμως, κουμάντο πρέπει να κάνει ο προπονητής. Επιλογή της διοίκησης που θα κριθεί εκ του αποτελέσματος.

Βρισκόμαστε 17 αγωνιστικές πρίν το τέλος. Ανασυνταχτείτε πρίν να είναι πολύ αργά. Για την ώρα η κατάσταση είναι αναστρέψιμη.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου